1. Over

Over

Wat is maatschappijkunde.nl?
Op deze site staat alle examenstof van het vak maatschappijkunde, met per kerndoel uitleg, video’s, slides en downloads. De website is gemaakt aan de hand van de vmbo gl-tl syllabus (= datgene wat je minimaal per onderwerp moet kennen en kunnen) en alles zal dus worden getoetst bij schoolexamens (SE) en het centraal schriftelijk examen (CSE).

Voor wie is maatschappijkunde.nl?
De website gemaakt voor leerlingen die in leerjaar 3 of 4 van het vmbo zitten en maatschappijkunde in hun vakkenpakket hebben en docenten die het vak geven. De examenstof komt echter ook terug bij maatschappijleer en maatschappijwetenschappen en dus kan het ook nuttig zijn voor Havo en Vwo leerlingen en docenten.

Contact
Heb je vragen, suggesties, opmerken of zie je fouten? Neem dan gerust contact op via het onderstaande formulier of via Twitter of LinkedIn. Kwaliteit kan ik niet garanderen, maar ik doe wel mijn best het zo goed mogelijk te maken.

Doneren
Alles op deze website is gratis en ik besteed ongeveer één dag per week aan het maken en onderhouden van de website en het lesmateriaal. Dit alles vind ik erg leuk om te doen.

Wel maak ik kosten voor de hosting, apparatuur en software die ik gebruik. Mocht je een bijdrage willen leveren dan is dat van harte welkom!

Je kunt via een bankoverschrijving geld overmaken naar:
NL36 RABO 0157833054
t.n.v. W.J.G. Peeters.

Ook kun je geld overmaken via PayPal. Er gaat dan wel een deel van het bedrag naar Paypal voor de transactiekosten.